FITLIGHT Trainer ™ sistem je postao sastavni deo procesa pripreme sportista za velika takmičenja. Omogućava reactiontime-300x224preslikavanje stvarnih uslove na borilištu, motiviše i pomaže u razvoju sportiste povećanjem njegovih sposobnosti da reaguje u realnim situacijama. 

FITLIGHT Trainer ™ je pogodan za intenzivne fizičke vežbe. Fleksibilnost sistema omogućava da kreirate individualne poligone, kombinujete sa drugim rekvizitima i tehnikama. Široka mogućnost primene u svim sportovima. Vreme reakcije, brzina, okretnost i ubrzanje se mogu lako izmeriti korišćenjem ovog sistema.

FITLIGHT Trainer ™, pruža mogućnost da se osmisle specifične vežbe ili programi koji simuliraju stvarne pokrete tokom igre. Reakcije se mogu zabeležiti u realnom vremenu preciznim merenjem i daljim analizama proceniti kakve promene u treningu sportiste treba uvesti.Prednosti uključuju: San-Diego-Sports-Action-Photography-Photographer SDSU 60 uxga-300x200

  • Specifičan Trening za visoke performanse.
  • Poboljšanje reakcija / Vreme reakcije.
  • Poboljšanje brzine, okretnosti, izdržljivosti, kondicije, koordinacije i vizuelnih kognitivnih funkcija kod sportista.
  • Sposobnost da beleži i prati razvoj sportiste i pruža povratne informacije u realnom vremenu.
  • Laka analizu podataka za trenera.

VIDEO GALERIJA   

 SPORT 
         
video1 video2 video3 video4 video13
video5 video6 video7 video8 video15
video9 video10 video11 video12 video16