ŠTA JE FITLIGHT TRAINER
slika velika

          FitLight Trainer ™ sistem je bežični svetlosni sistem koji se sastoji od 8  LED markera kojim se upravlja preko tableta. Markeri se koriste kao mete za vežbače, da ih aktiviraju ili deaktiviraju zavisno o njihovom svakodnevnom treningu. Sistem ima mogućnost merenja određenih parametara koji su nam od neprocenjive važnosti u kasnijim analizama performansi vežbača. Markeri se mogu deaktivirati rukama, nogama, glavom ili bilo kojim drugim sportskim rekvizitom, punim kontaktom sa markerom ili samo neposrednim prilaskom markeru.

3 slike        KOME JE NAMENJEN FITLIGHT™? 

FITLIGHT Trainer ™ je dizajniran za korišćenje od strane bilo kog pojedinca koji nastoji da poboljša performanse kroz dinamičan trening. Ovo uključuje sportiste, trenere, kondicione trenere, fizioterapeute, rekreativce, pacijente na rehabilitaciji, kao i osobe sa kognitivnim i senzornim poremećajima. 

FITLIGHT Trainer ™ poseduje veliki potencijal i može se koristiti od strane pojedinaca na svim nivoima i razvojnim fazama, gde dobijaju snažan doživljaj treninga sa širokim spektrom fizičkog napora i kondicioniranja, reakcije / treninga reagovanja, trening vida i mnogi drugi treninzi fizičkih i kognitivnih sposobnosti.


FITLIGHT Trainer ™ koristi kombinaciju patentom zaštićenog hardvera i softvera da brzo kontroliše razvoj korisnika u svim oblastima sa opipljivom povratnom informacijom kako bi se odredio lični fitnes standard.
Svaki korisnik može lako prilagođavati režime obuke i uključiti se u razvoj i procenu programa obuke kroz analizu podataka u realnom vremenu.


FITLIGHT Trainer™:

OPTIMIZUJE VREME TRENINGA: Pruža merljive trening rutine, bilo kao unapred definisane ili prilagođene za pojedinca, jedan-na-jedan, ili grupe i timove.
 

OMOGUĆAVA BELEŽENJE PODATAKA O UČINKU I PERFORMANSAMA: I korisnik i trener / kondicioni trener / terapeut mogu pratiti vreme reakcije, brzinu i nivoe performansi u realnom vremenu.

DAJE OBJEKTIVNE EVALUACIJE:
 Programi obuke su poboljšani jer su uspostavljeni odgovarajući standardi, viši nivo analize performansi,  korigovanje treninga, a sve u cilju poboljšanja nivoa performansi.KARAKTERISTIKE & PREDNOSTI


easy-to-use LAKO ZA KORIŠĆENJE 
Jednostavna instalacija i punjenje sistema. 
Opremljen standardnim protokolima ili korisnički definisanim protokolima za obuke.
Zvučni signal koji je moguće programirati da prati više svetlećih boja. FLEKSIBLAN & MOĆAN
3D sistem obuke, svestran u konfigurisanju: može da se montira i konfiguriše bilo gde (zid, otvoren prostor, u kombinaciji sa drugim rekvizitima). Prikuplja i meri performanse korisnika za analizu.
Jedan korisnik ili više korisnika za dinamičniji konkurentan trening.


ROBUSAN & POUZDAN

Portabl / mobilni sistem za primenu u zatvorenom i otvorenom prostoru u svim vremenskim uslovima. Otporan na vodu i udarce. Automatske korekcije ambijentalnog osvetljenja čak i na jakom suncu zbog lakšeg prepoznavanja.
powerful-icon
reliable-icon